Pagina's

zondag 7 juni 2009

Camper trip naar Sommarøy

Vandaag is de eerste korte campertrip in Juni. Afgelopen weken is het nauwelijks aantrekkelijk weer geweest om er met de camper op uit te gaan. In mei een trip gemaakt naar Lofoten. Ook te druk met werk geweest. Vanochtend scheen de zon lekker ofschoon er een koude wind stond. Dus toch er op uit met mijn camper maatje Tia. Tia is een 2 jaar oude Parson Russel terrier. Ze is aan het leven in een camper prima gewend.


De campertrip gaat naar Sommarøy. een klein plaatsje dat ligt aan de zee op circa 50 km van mijn woonplaats in Tromsø. Het is een bekende plek omdat je daar in de zomerperiode de zon NIET in de zee kunt zien zakken. Dus 24 uur per dag zonlicht als er tenminste geen wolken zijn.

De route van Tromsø naar Sommarøy

Grotere kaart weergeven

2 opmerkingen:

Unknown zei

Hoi Joop,

Wat zit Tia parmantig in de camper. Leuk zo´n reislustig beestje. Ben ook benieuwd naar de ervaring met de middernachtzon.

groeten van Natasja

ROXANNE II zei

Hallo Joop,

Bedankt voor je reactie op onze Weblog en bedankt voor de Noorse Tips, wie weet, als we in de buurt komen nemen we er wel een kijkje. Als je nog bijzondere dingen weet horen we dat graag.

Groet, Simon en Minke