Pagina's

zondag 28 juni 2009

Voor derde keer naar Sommarøy

Gisteren opnieuw met camper naar Sommarøy. Afgelopen dagen zijn mijn dochter Natasja en haar vriend Wino op bezoek geweest. Een tochtje met de camper naar Sommarøy hoorde daarbij. Het weer was matig. Bewolking en een beetje wind maar de tocht erheen en vooral terug langs de kust is en blijft schitterend. Uiteraard was Tia ook weer mee en ook Gunn Berit vergezelde ons. Zij kent de streek het beste en kon ook Wino leren vissen. En zo waar Wino heeft een kleine kabeljauw gevangen. Het was weer prima toeven op de plek voor de brug maar we ontdekten ook later in Sommarøy op de doodlopende weg naast het conferentie centrum nog een mooie camperplek aan een fijn schelpenstrand.
Noorse garnalen pellen en eten was ook een van de 'rituelen' in de camper en voor Wino en Natasja een nieuwe ervaring. Het duurde even om de Noorse garnalen gepeld te krijgen maar dan was het smullen geblazen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Joop, leuk om te zien dat je aktief bent met je weblog. Zelfs al verslag van de trip met Wino en Natasje. Grappig om ze via de foto te zien.

Groet, Marjolijn