Pagina's

zondag 26 juli 2009

Noten kraken

Vandaag ook weer een zeer warme dag. Vanochtend even een telefoontje gepleegd naar Jan en Arienne, onderweg naar de Correze. Ze hebben tijdens hun reis geen last gehad van de files die er gisteren gedurende de dag rijkelijk waren in Frankrijk. Waarschijnlijk kan ik ze dit jaar niet bezoeken omdat ze al weer vertrokken zijn als ik uit Zuid Frankrijk weg ga eind Augustus.

Vanmorgen was er weer lekker gebak (appel-noot) met koffie op de camping verkrijgbaar. Dus na ontbijt daar maar weer gebuik van gemaakt. Het is een heerlijke warme dag met veel zon en niet benauwde temperatuur.

Ik kreeg van de camping eigenaar walnoten van hun eigen boom om uit te testen. Dus aan de slag (zie fotos) met het kraken via een zeer handig systeem namelijk de waterpomp tang bij ontbreken van een echte notenkraker.


Rest van de ochtend besteed aan afronden van filmpje. Morgen laat ik het eindprodukt aan de camping eigenaren zien en dan kan daarna deze vakantiejob afgerond worden.In totaal duurt de film nu 6 minuten en geeft aardig beeld van de camping en de filosofie erachter.
Dit was de 20ste dag op Domaine Le Portrait

Geen opmerkingen: