Pagina's

donderdag 23 juli 2009

Van alles wat

Het was vandaag van alles wat. Eerst het weer. Vannacht behoorlijk geregend zoals voorspeld en in ochtend klaarde het wat op. Maar ook toen weer een forse onweersbui. Dus relatief veel in camper gezeten wat altijd best uit te houden is.
Verder heb ik het gevoel overal gestoken te zijn en zit onder de kleine jeukende pukkeltjes. Gaat wel over voor je meisje bent zou mijn moeder gezegd hebben. Niet krabben is de opdracht maar blijft lastig. Verder vandaag nog wat aanvullend videofilm werk gedaan en gestart met editting film over camping. Begint al leuk vorm te krijgen maar het neemt nog een paar dagen voordat het geheel af zal zijn.
Verder bleek er een dubbel afspraak voor vanavond te zijn namelijk uit eten op camping of bezoek aan kerk voor concert. De keuze viel op het eerste namelijk lekker hier eten. Cultureel kan altijd nog ha ha.
Aan het eind van middag was het weer heerlijk om buiten te zitten en dus ook tijd voor Tia om te rennen achter een tennisbal aan. Aan het eind uithijgen voor haar en wat te drinken. Klik op filmpje en dan krijg je een impressie van haar inspanningen. Weer een vakantiedag voorbij nummer 17 op Domaine Le Portrait.

Geen opmerkingen: