Pagina's

donderdag 13 mei 2010

Eerste campertrip 2010

Vandaag was het dan zover. De camper heb ik gisteren opgehaald nadat ik terug was uit Nederland. Olielekkage is hersteld maar men kon het leeglopen van de accu niet verklaren. Dus volgend jaar de accu maar loskoppelen om op die manier start probelmen te voorkomen als ik de camper uit de stalling op haal. Vandaag er op uit naar Sommerøy net als in 2009 bij het begin van het seizoen. Nu echter een
aantal uren bij de 'officiele' camperplek gestaan. Grote ruime plek met ook wat faciliteiten voor de campers en dicht bij het strandje en het congrescentrum. Ook staan hier een aantal tweede huisjes of huur vakantie woningen. Maar het blijft er ontzettend mooi. Er stond een heerlijke zonnetje met daarbij een fris windje. Tijd om even lekker uit de wind op de nieuwe stoelen een paar uurtjes in de zon te toeven. Tia vond het ook weer prima. Ze deed zich tegoed aan het door het zand rollen. Dus ze gaat vanavond even lekker on de douche om schoon te worden. Er waren verschillende andere gasten op het strand en zelfs waagde iemand het om in een kajak wat rond te peddelen. Op de foto kan je ook nog goed zien dat er nog veel sneeuw ligt op de bergen. Ik zal er de komende dagen er nog wel eens op uittrekken maar volgende week keer ik naar deze plek terug bij goed weer om het aan Edgar en Femke te laten zien. Die komen in de loop van de volgende week voor een aantal dagen naar Tromsø. Dus de kop is er af voor wat betreft het camper seizoen. Op naar heel veel dagen in Mijn Camper.

2 opmerkingen:

ROXANNE II zei

Hallo Joop,
Via ons gastenboek (www.simonenminkesas.nl) op jou site terecht gekomen en inmiddels gezien dat de camper weer van stal is gehaald.
Wij vertrekken a.s. weekend voor onze reis door Scandinavië. Van jou al een paar plekjes gekregen maar als je nog meer tips hebt zijn deze uiteraard van harte welkom.

Heel fijn camperseizoen gewenst
Simon en Minke
msas@chello.nl

Anoniem zei

Hoi Joop,

Wat een mooie plaatjes heb je gemaakt, ze kunnen zo in een Tromsø-en-omgeving-reisbrochure geplaatst worden. Wij zullen je blog zeker weer volgen dit seizoen en wensen je veel fijne camperdagen.

groeten van Natasja