Pagina's

zaterdag 24 juli 2010

Concert

Gisteren naar de garage geweest in St Severin om een afspraak te maken voor het vervangen van de voorbanden. SONY DSC                     Het profiel is niet goed meer. Met de patron van de garage gesproken in zijn kantoor. In het zeer kleine donker bruine kantoortje stonden drie bureaus vol met ouwe troep. Ik telde snel wel vijf ouderwetse rekenmachines en ook nog de voorloper van de PC in Frankrijk. Een soort PC die destijds in postkantoren stond. Na wat gebel met leveranciers van camperbanden kon de patron mij een speciale camping prijs aanbieden :). Ik kreeg 30% korting. Aanstaande woensdag kan de vervanging van de banden geschieden. Een andere camping gast kon een afspraak om zijn defecte airco te laten repareren.

SONY DSC                     SONY DSC                     Het was een wat bewolkte dag. Ideaal om te joggen althans voor Gunn Berit. In het Nofima shirt, een Pietje bel pet op en muziek op de oren vertrok ze voor een 10 km lange run naar het omliggende dorp en terug (Foto links). Na een klein uurtje was ze terug en zo te zien op de foto (rechts) behoorlijk moe en bezweet. Ik vraag me af en toe af of joggen wel echt gezond is :)

In de avond zijn we naar een concert geweest in de ondergronds kerk van Aubeterre een plaats op circa 15 km van de camping. We konden meerijden met Hans en Caro. De belangstelling voor dit gratis barok concert was groot. Bijna 300 bezoekers. Het concert werd gehouden in het kader van de Nuites Romans een jaarlijkse terugkerende gebeurtenis in het Poitou Charente gebied. Een ensembe Auser Musici bestaande uit een fluitist, cellist en luitspeler begeleiden een sopraan.


Het ensemble Auser Musici schijnt een vrij gerenommeerd orkest te zijn gespecialiseerd in de deze barok muziek afkomstig uit het Toscane gebied. Dus het was een avondje cultuur.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi J.B.
onder leiding van Marjolijn word ik bijgespijkerd omtrent een reactie geven; bij deze een proeve van bekwaamheid. Ik geniet van je mailing uit La douce France.Volgende keer uitgebreider.
Goed weekend en let op je lijn he!
Neel.