Pagina's

maandag 26 juli 2010

Unplugged

Afgelopen zondag zijn er weer verschillende nieuwe gasten gearriveerd. Op dit moment zijn er elf plekken bezet. Afgelopen dagen is het minder zonnig en meer bewolkt geweest en zelfs af en toe een bui. Het is een beetje hetzelfde weer in heel Frankrijk. De temperatuur blijft aangenaam. Tot zover de weersbeschouwing van de afgelopen dagen.

Het Frankrijkse luchtruim wordt altijd volop benut voor allerlei vliegbewegingen zoals het gebruikelijke luchtverkeer voor personen. Maar daarnaast ook militairen vliegtuigen. Ook vandaag gingen er weer een tweetal F16's of welke nummer ze mogen hebben over. Ook bijna dagelijks bij mooi weer een paar propeller vliegtuigen die dan ook nog wat loops maken. Maar vanmorgen werden we verrast door paragliders voortgedreven door een propeller op hun rug. Het was dus snel de camera pakken. Wat lastig filmen maar het korte videootje geeft een indruk wat overging.

Voor buurman Pieter heb ik al het videomateriaal van zijn gitaaroptreden op de BBQ avond nog tot een filmpje gemaakt. Het liedje Droomland en Het café aan de haven blijft maar nagalmen in mijn geheugen. Vorig jaar was het een liedje van Cornelis Vreeswijk dat post had gevat maar nu dit jaar dus deze twee liedjes. Het volledige ‘unplugged’ gitaar optreden kan je hieronder bekijken inclusief hier en daar wat vals zingen van omstanders. Maar dat mag de pret op zo’n moment niet drukken. Of te wel vergeet de vlekken en onthoud de gezelligheid.


Ook gaan we maar eens weer inschrijven voor een diner op de camping. Donderdag staat er konijn met eekhoorntjesbrood als hoofdgerecht op het menu. Brengt me ook het feit dat ik nog niet begonnen ben aan het gelijknamig SONY DSC                     boek ‘Diner’ gekregen van Neel. Komt nog wel. Ik heb ook nog niet zoveel Monty Python DVD gekeken :). Dus een goed excuus. Tia is het daar mee eens alhoewel ze schijnt wat anders te denken toen ze uit het raam van de camper keek.

1 opmerking:

Anoniem zei

Gezellige boel daar zo met al die nederlanders!
Heb tevergeefs het filmpje met de paraglider gezocht (of komt die nog)?
Groet vanuit een regenachtig Alphen.
Doei, Marjolijn