Pagina's

maandag 2 augustus 2010

Sportieve dag

Na het ontbijt besloten Gunn Berit en Herman om samen naar St Severin te gaan om boodschappen te doen bij de Spar. Gunn Berit rennend en Herman op de fiets. Na een goed uurtje waren ze weer terug en konden de boodschappen opgeborgen worden. Op het videootje een impressie van het sportieve boodschappen doen namelijk de start en de finish op de camping.

Daarna werd een lange tijd doorgebracht aan het zwembad. De zon was weer doorgebroken. Helaas kon Herman vanochtend vroeg niet zwemmen omdat het zwembad dicht was vanwege schoonmaak. Maar na het boodschappen doen was er voor Herman volop gelegenheid om in allerlei standen in het bad te plonsen. Het videootje geeft een impressie van de Noorse plonsheld uit Tromsø.

In de loop van de middag arriveerden weer nieuwe camping gasten. Ons uitzicht naar rechts is wat minder ‘open’ geworden door de plaatsing van een caravan met dichte voortent. Maar we overleven de situatie wel want het merendeel van de tijd kijken we naar voren het mooie rustgevende landschap. Verder geen nieuws.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve lieden,blij voor jullie,dat de zon weer terug is,Je filmpjes maken je verslag net even nog leuker,ik leef mee.Groet uit een wisselvallig weertype Holland,Neel

Unknown zei

Hoi Joop en Gunn Berit,

Na een goede terugreis afgelopen zondag zijn wij weer in Nederland aangkomen en is Herma zelfs al weer aan het werk. We hebben je blog gelezen en het filmpje van de bbq bekeken. Erg leuk om dat weer terug te zien en al je belevenissen van de afgelopen tijd te lezen.Helaas hebben we jullie zaterdagavond niet meer persoonlijk gedag kunnen zeggen en zijn we zondagochtend vroeg al om 5uur vertrokken.We vonden het heel leuk om jullie te hebben ontmoet en bij deze wensen we jullie nog een hele fijne vakantie en goede reis terug naar Noorwegen.Groetjes aan Gunn Berit en Herman van Corine en Herma

Joop zei

Hei Corine en Herma,

Dank voor jullie leuke reactie. Goed om te lezen dat jullie goed zijn aangekomen in Nederland. Ook voor ons was het plezierig om met jullie kennis te maken. En veel plezier met een toekomstige camperreis.

Joop