Pagina's

donderdag 23 februari 2012

Electra

Wim heeft de electra in Les Côtes in kaart gebracht. Al bij de aankoop bleek uit het rapport van de deskundige dat het niet helemaal okay was. Nu is wel duidelijk na het onderzoek van Wim dat het op zijn zachts gezegd nogal een rommeltje is. Uit de foto blijkt wel dat het er allemaal wat chaotisch uitziet. Ik heb ieder geval besloten om Wim zijn advies op te volgen om een nieuwe electra systeem aan te leggen en alleen datgene in tact te laten wat goed is. Verder wordt rekening gehouden met mijn wens om ook tezijnertijd een oven, microwave en broodbak machine aan te kunnen sluiten. Want uiteraard gaan we lekker aan het kokkerellen op Les Côtes voor mezelf en de gasten. 
Inmiddels kachelt Ray en zijn mannen gestaag door. Men is ruim over de helft met het dakherstel. Het is de verwachting dat zij begin volgende week met het opmetselen van de muur net onder dakrand kunnen beginnen. Inmiddels heeft Ray toegang tot de garage weten te verkrijgen.
Ik ga verder met Johan kontakt opnemen omdat nog een aantal zaken afgehandeld moet worden. Een aanhangwagen met banden moet nog weggehaald worden en de grote grasmaaier is nog niet ter plekke. Op een van de fotos is ook te zien hoe lekker het weer al is. Blauwe lucht en al 13 graden in de zon en Ray en zijn mannen werken al in blote borst. Dat is even anders dan hier in Tromsø met de nodige recente sneeuwval en temperaturen net boven nul. Maar je kunt nog niet allles hebben ...

Geen opmerkingen: