Pagina's

woensdag 29 februari 2012

Het gaat allemaal goed komen

… schreef Wim me na een dagje electra klussen in Les Cotes. Vooraf had hij twee tonnen met kabels, stopkontakten etc gevuld in super-marche in Angoulême. Wim heeft nu de de Les Cotes 27febelectrakast gedemonteerd en de boel ontkoppeld. Daarna een beperkte groepsamenstelling gemaakt.

Verder zijn de eerste knipacties op zolder gedaan en wat noodleidingen gelegd om alle licht rondom toilet, douche en halletje helder te krijgen. In de keuken was nog even een zoektocht nodig naar de electra van de verlichting en een stopcontact.Les Cotes wim schaduw

Het herstelde dak ligt er nu geheel op. Maar er moet nog wat cement aangebracht worden. Verder is de zolder nog een rommeltje met materiaal dat tijdens het herstel naar beneden is gevallen.

Een paar mooie sfeer foto’s kreeg ik van Wim van hoe het er nu uitziet op Les Cotes. De laagstaande zon zorgde voor de lange schaduw van de fotograaf.

1 opmerking:

Anoniem zei

Zo collega verbouw-aangelegenheden,leuk al je ontwikkelingen te volgen,Je zit vast droog en veilig met nieuwe stroom-bekabeling.Zo'n belangenbehartiger in de buurt van je huis is goud waard.
Salutions,Neel.