Pagina's

zaterdag 4 februari 2012

Video-studio Les Côtes

Wim heeft nu zijn 2de ontwerp voor mijn video-studio op de eerste étage van Les Côtes afgeleverd en het daarbij behorende kosten plaatje. Ook Kor, vriend van Wim en van origine timmerman heeft geadviseerd nadat ze beide Les Côtes afgelopen maandag hadden bezocht. De ‘opdracht’ voor de realisatie van de studio is inmiddels aan Wim verstrekt.
Zoals te zien op de tekening van het boven aanzicht wordt een ruimte van 5.45 bij 5.45 m gecreeerd. Een raam wordt aangebracht en de bestaande luiken blijven intact. De houten wand constructie tegen de bestaande muren wordt voorzien van isolatie. Tot slot een deur naar rest van de zolder. Ook wordt een raam aangebracht in de bestaande opening op de zolder aan de terraskant zodat we ook op die manier de kou nog wat buiten houden.
Bovenaanzicht studio
Op de tekening van de terras kant is het zij-aanzicht van de studio te zien. In het plafond komen lichtspotjes en de bestaande balken van het dak worden in plafond opgenomen maar niet gebruikt voor de steun van het plafond. Daarvoor worden twee extra steunpilaren geplaatst.
Aanzicht vanaf terras
De vloer wordt geisoleerd en voldoende stopkontakten worden aangelegd. Nadat het gereed is ga ik het tezijnertijd schilderen en vloerbedekking leggen. Mijn schilder werk zal pas na zomervakantie gaan plaatsvinden.
Ook Natasja en Wino hebben zich aangemeld voor een verblijf van 24-28 Juli op Les Côtes. Dus het gaat een gezellige zomer worden volop met leven in de brouwerij. Ik verwacht ook nog dat Marjolijn en Keba langskomen. Hedda, dochter van Gunn Berit heeft ook nog zin om met een paar Franse studiegenootjes langs te komen. Dus het wordt volle bak. Misschien moet ik maar blijven op Les Côtes … 

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi, geweldig om de tekeningen te zien en wat een bofkont ben je!
Fijn dat er zoveel mensen zijn, die je willen helpen met de realisatie van je droom in Frankrijk.
Koester dat
Warme groet, Marjolijn