Pagina's

zaterdag 5 mei 2012

Wim weer aan de slag

Na de natte periode van de afgelopen weken was het weer mogelijk voor boven trapgatWim om verder te gaan met afronding studio in combinatie met zijn camping werk. Immers het seizoen is weer open. Caro en Hans komen als één van hun eerste gasten weer langs met nieuwe caravan en dus geen raamprobleem.
Wim is bezig geweest met halletje boven trapgat. Hij heeft er veel balken/balkjes bij moeten zagen en plaatsen om de verschillende gipsplaten goed te Achterwandbevestigen. Ook de deur is nu op maat gezaagd. Kwam goed uit omdat de deur ook wat in het water had gestaan.
Verder heeft Wim met zijn stucadoor Claude gesproken. Claude, ook woonachtig in Pillac en dus een dorpsgenoot van mij gaat de hele studio (wanden en plafonds) glad maken en afwerken in een lichte structuur zoals in mijn slaapkamer. Hij gaat naar verwachting medio mei daarmee mee aan de gang. Ook in die periode zal Johan, de oud-eigenaar  volgens planning in de buurt zijn. Ik heb een lijstje opgesteld met zijn laatste aktiepunten. Dan kunnen we daar hopelijk ook een punt achter zetten op een goeie manier. Wim verwacht dat eind mei de studio klaar is. Als Ray dan ook het vastzetten van de dakpan riggels met cement heeft gerealiseerd dan kunnen we de volgende fase in. Daarover in één van de volgende blogs meer. Spannende tijden :) niet alleen in Pillac maar ook hier in Tromsø!

Geen opmerkingen: