Pagina's

zaterdag 9 juni 2012

Vloer

Vloer studioAl een klein gedeelte van de vloer in de video studio is gelegd. Omdat niet allles even recht loopt kost het Wim de nodige tijd om het raamwerk passend te leggen. Op de foto is al te zien hoe ver hij hier mee gevorderd is. Er komt ook een isolatie laag tussen de bestaande en de nieuwe vloer. De studio is nu bijna voltooid. Het zal een heerlijk ‘werk’-, zit- en leefruimte worden. Uiteraard zal ik deze meer gebruiken in de niet de zomerse periode tezijnertijd.
Helaas is het slot van het toegangshek gemold. Het vermoeden bestaat dat de aannemer zijn betonmolen nodig had en Kamer  lampenkennelijk niet de moeite wilde nemen om Wim even te kontakten om het hek te openen. Vervelend en je kunt begrijpen dat ik daar niet zo blij mee ben. Dus daar zullen we nog een woordje aan wijden bij oplevering door de aannemer van het dak dat overigens nog steeds niet gereed is.
De elektra van de Bergerie is in beide kamers gedaan. En de lamp is nu ook boven de tafel opgehangen.  Er is echter geen aarde. Daar moet nog naar gekeen worden  want een stopcontact in het keukentje heeft wel aarde. De nieuwe boilers voor keuken en woonhuis zijn besteld.
Zwembad schoonZoals in vorige blog gemeld het zwembad is open. Het meter hoge  onkruid langs de rand is zoveel mogelijk verwijderd en het water wordt beter. Er lag een hoop zand in en dat moet echt opgezogen worden. Wim kijkt daar volgende week nog naar. Dus vrienden neem je baduitrusting om erin te kunnen zwemmen of spring er maar in je nakie in!
De offerte voor drainage en muurbehandeling aan voorkant huis is ook binnen. De offerte was gemaakt op een klassieke typemachine :) uit de jaren vijftig. Ja ja, we wonen op platte land van Frankrijk. Ik heb inmiddels de opdracht via Wim verstrekt aan duo Gilbert & Claude.
Tia is ook weer naar de dierenarts geweest in Tromsø voor de nodige behandelingen zodat ze straks met haar honden paspoort mee kan kan naar Nederland per vliegtuig en daarna met de camper naar Frankrijk. Verder heeft ze onder verdoving een tandbehandeling ondergaan zodat ze weer moooie schone frisse tanden heeft.

1 opmerking:

Anoniem zei

J.B.in afwachting van de voetbal-klapper een korte reactie.Het vordert prima,je zet er vaart achter!Neem je je inventaris uit Tromso mee naar La France?hoewel een hele klus,denk ik?Zijn je pennsionerings-paperassen al okee?Morgen Arienne jarig,Marloes haar diplom-uitreiking,2 blijde zaken,Het gaat goed met mij,Groet,Neel.