Pagina's

dinsdag 10 juli 2012

Eerste week voorbij

SONY DSC                     De eerste week van het bezoek van Gunn Berit en Co zit er op. Een week met relatief veel zon maar ook af en toe wat  wolken en regen. Dus luieren deed iedereen op zijn eigen manier. De grote hangmat heeft het overigens begeven. Aan beiden kanten brak het stiksel. Dus maar eens naar een oplossing zoeken. Verder was het zwembad populair hetgeen uit onderstaande videootje mag blijken. Ook de oude tafeltennis tafel werd in gebruik genomen door Jon Andreas en Herman
Zaterdagavond zijn we met zijn allen in Aubeterre uit eten geweest op het plein voor Hotel de la France. Het was nog niet erg druk. Foie gras en Magret de Canard waren de typische Franse gerechten die we genuttigd hebben. Smaakte prima. Aan het eind van de maaltijd binnen gezeten omdat het begon te waaien maar echt onweer bleef uit. De huidige Nederlandse eigenaresse kende de vorige eigenaar van Les Cotes. Zij en haar man hadden ook interesse gehad om Les Cotes te kopen maar het was financieel niet haalbaar.
SONY DSC                     Zondag ochtend zijn Gunn Berit en Beate aan het joggen. Gunn Berit gaat een afstandje van 10 km rennen en Beate volgt haar op de fiets die ze gehuurd hebben bij Wim. De tocht zal hun brengen naar Pillac en dan binnendoor naar Montignac le Coq en daarna terug naar Les Cotes. Ook kreeg ik deze week nog een foto van Mats al aan het spelen met autotootjes. Dan is ie straks geoefend  bij zijn bezoek aan Les Cotes in Augustus waar de Ikea autootjes klaar staan. Jon Andreas heeft een video GoPro camera. Een zeer populaire camera om tijdens sporten (bijvoorbeeld skien, motorcross) etc te gebruiken. Er wordt een wide angle lens gebruikt en de camera kan in een waterbestendig behuzing geplaatst worden. Je kunt hem ook op een helm plaatsen. Jon Andreas en Herman hebben op hun eigen manier een leuk filmpje gemaakt over zwembad Les Cotes.

Geen opmerkingen: