Pagina's

maandag 1 oktober 2012

Inpakken

Vandaag was het de start van het inpakken in mijn huisje in Kvaløysletta terwijl het mooi herfstweer buiten was. Behoorlijk opgeschoten maar zeker nog niet klaar. Een ding is duidelijk de opslag capaciteit in de Fiat Doblo en aanhanger is beperkt. Vandaag eerst even met Fiat Doblo en aanhanger naar garage geweest omdat de lichten van de aanhanger niet werken. Ook bleken de stoplichten van de Fiat Doblo het niet te doen. Woensdag kan men het herstellen. Verder de ‘søppel (=Noors voor afval) taxi’ besteld. Eerst pogingen gedaan om restanten via een kringloop winkel te slijten maar dat kan hier niet. Nu kan waarschijnlijk woensdag aanstaande het afval (bed, bedframe, stoelen, buiten meubilair, kook Mats en Edgarfornuis etc) afgevoerd worden ofschoon sommige dingen nog goed zijn. Maar helaas er is geen belangstelling voor.
Vandaag kreeg ik een paar fotos die Femke gemaakt had op het verjaarsfeestje van Mats afgelopen zondag in Barsingerhorn. Ze zijn echt mooi geworden. Mats is een grappig ventje. Hij had nog geen besef dat het ene kaarsje voor hem was om uit te blazen. Dus hulp van Edgar was gewenst  En je kunt je voorstellen dat ik apetrots ben op de drie generatie foto die hieronder staat.
3 generaties
Tia is in de afgelopen dagen wat ziek geweest. Tia kort geknipt2Overgeven en rillen. Vandaag is ze met Gunn Berit even naar dierenarts geweest die overigens niets kon constateren. Met een speciaal voedertje om het overgeven tegen te gaan is weer huiswaarts gekeerd. Ze was ook door Gunn Berit in het afgelopen weekend  kort geknipt. Ze ziet er dan weer echt als een jong puppie schreef Natasja mij toen ze de foto zag. En dat is zo. Kijk zelf maar,

Geen opmerkingen: