Pagina's

vrijdag 3 mei 2013

Water

Water is een essentieel onderdeel van het leven. Geen water, geen groei en Zwembad vollopenleven van welk organisme dan ook. Met deze open deuren doe ik geen poging om de watermanagement taken van koning Willem-Alexander over te nemen. Maar vandaag was het dan zover. Na veel geploeter was het zwembad schoon. Althans alle groene herrie van de algen (zie blog 18 april) was verwijderd en zo goed mogelijk ook het kalkaanslag van de zwembad liner. Dus het moment supreme de start van het vol laten lopen van zwembad met zo’n 40m3 leidingwater heb ik maar op video vastgelegd. Niet dat het spectaculair film materiaal oplevert. En van het kletterend water geluid moet je het ook al niet hebben. Wim zegende duidelijk hoorbaar het zwembad in door enkele druppels van bronwater uit zijn fles in het zwembad te gooien. Daarna ging Wim stug door met zijn eigen water project. Het aanleggen van de dakgoot aan de kopse kant van het huis. Dus daarvan heb ik ook maar een paar videoshots toegevoegd. En nu maar effe wachten tot heSpuitent zwembad vol is in de loop van zaterdag. Dan kan de zon van de komende dagen het gaan opwarmen.
In de loop van de middag begaf zich op het land rondom mijn  huis een wat spookachtig toestel met lange stalen armen. Het land dat enige dagen geleden ingezaaid was werd nu al besproeid. Waarschijnlijk niet met water maar een chemisch goedje om straks ecologische mais of eco-biodiesel te produceren :).

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ziet er pico bello uit en kom half Juli dan ook graag het zwembad weer proberen.

Salut, Marjolijn

Varekai zei

Hallo Joop,

Stuur even een mailtje aan: adriemeurs@hotmail.com , met je adres gegevens. Wij hebben n.l alleen een oud mail adres.Wij zijn helaas alweer in Nederland.

Groetjes Rob en Adrie