Pagina's

woensdag 15 januari 2014

Rustig

In de afgelopen tijd is er weinig gebeurd wat het vermelden waard is in mijn blog. Ik slijt de dagen wat met wandelen met een stok voornamelijk binnenshuis om mijn knie te trainen. Verder wat buig- en strek oefeningen. Ik mag van de fysiotherapeute ook thuis al wat lopen zonder stok. Over een week ga ik ter controle naar de orthopedisch specialist. Dan zitten er ruim zes weken op na de operatie. Ook is dan het moment om mijn huidige verblijfplek la Luna te gaan verlaten. Door de toename in mijn mobiliteit kan ik ook weer trappen ‘makkelijk’ op en af. Fietsen of auto rijden laat nog even Trueffel Markt Riberac IMG_20131227_111714op zich wachten want dan zou ik weer helemaal onafhankelijk zijn.
Inmiddels heb ik via Martina en Michael, Duitse kennissen die in St. Severin hun 2de huis hebben, vernomen dat mijn huis in Pillac er nog optimaal uitziet. Bij hun bezoek aan mijn huis kwam ook een buurman kijken waarom zij op het terrein waren van mijn huis. Dus er is sociale controle. Martina en Michael zonden me ook nog watTrueffel Markt Riberac IMG_20131227_112412 (1) foto's van de truffel- en vismarkt in Riberac waar zij een bezoek aan brachten. Een kilo truffels voor 750 Euro. Niet gepiest maar toch nat zeggen we dan maar even. Uiteraard was er op de markt in Riberac volop aanbod van oesters. De markt in Riberac blijft een genot om te bezoeken gedurende het hele jaar
Ook Wim en Tineke, die voor een weekje terug zijn op hun domaine Le Portrait bij St. Severin, hebben even een bezoekje gebracht aan mijn huis en de post uit de brievenbus gevist. Zo kon ik nog op tijd de rekening van het EDF voldoen. Ik heb nu ook inzicht wat de electriciteits kosten zijn op jaar basis 2013. Nu de taak om het komend jaar die wat omlaag te krijgen.
Dus dankzij mijn sociale netwerk in de omgeving van Pillac blijf ik wat op de hoogte van mijn leefplek in Frankrijk waar ik graag naar terug wil.

Geen opmerkingen: