Pagina's

dinsdag 22 september 2015

Zuurkool met ….

In de vorige blog heb ik de voor en nagerechtjes van ons familiediner al besproken. Het hoofdgerecht bestond uit zuurkool met …… verse worstjes op verzoek van Nelemarie. zuurkool metOok was er jus bij om in de traditie van Sjef van Oekel te blijven. Maar de zwanenhals gevuld met druiven ontbrak. Maar er werd wel een frisse fruitige witte wijn geserveerd. Ook bleek Chef du Cuisine Arienne nog een nieuw potje piccalilly te hebben. Voor velen wellicht een onbekend en uit zwang geraakt condiment. Maar het potje picalilly ging grif van hand tot hand. Dus het was als vanouds smikkelen. Het diner werd afgesloten met een landurige familie (video) selfie. familieselfieEen mooi moment om een langdurige traditie in deze samenstelling kort op video vast te leggen. Ik weet zeker dat we er nog vaak naar terug zullen kijken en zullen zeggen … Weet je nog?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Weet je nog oudje?

De zomer wordt uitgeluid!
De in familieverband genoten zuurkoolstamppot met worst(én picalilly) moet een stevige voedingsbodem geven om de herfst zijn intrede te laten doen.

Anoniem zei

Dit laatste filmpje van Neel met ons erbij is nu "goud" waard zeker in combinatie met het door haar geschreven commentaar.

Ik ben er nog even stil van.

Marjolijn